Трудно е човек да не харесва Александра Богданска, просто защото тя

...
Трудно е човек да не харесва Александра Богданска, просто защото тя
Коментари Харесай

Колко пари е отказвала Александра Богданска за реклама

Трудно е човек да не харесва Александра Богданска, просто тъй като тя постоянно е толкова усмихната и положителна. Не се свени и да приказва намерено по много тематики.
 Александра Богданска показва страхотната си форма във занимателно видео
Александра Богданска - на планк с вилица в ръка върху кухненския плот

Защо едно забавно и занимателно видео възмути някои от почитателите ѝ

Направи го и в последния епизод на подкаста на Слави Панайотов - Clash Cast, в който двамата си приказваха на най-различни тематики. Една от тях бе работата и каква е най-голямата сума, която Богданска е отказвала за реклама.

Тя разяснява, че ѝ се е наложило да откаже над 40 000 лв. за кампания от рекламни постове в профила си в Instagram. Но повода не е тъй като парите са били малко или нещо не ѝ е харесало. Просто компанията, направила ѝ предлагането, е била конкурентна на такава, с която тя към този момент е имала подписан контракт.

Александра Богданска разяснява, че няколко пъти е преглеждала договорите и новите ѝ евентуални клиенти доста са желали да работят с нея, само че просто не е имало по какъв начин да се съчетаят двете неща. Моделът споделя, че не счита, че е изгубила тези пари, а просто е пропуснала опцията да ги завоюва.

Относно това в какви връзки са с Даниел Петканов, Богданска споделя, че са другари и се схващат добре в името на детето. Също по този начин взимат дружно решенията за техния наследник. Покрай присъединяване ѝ в подкаста Слави Панайотов реши да насочи предизвикателство към последователите и на двамата.
 Александра Богданска е секси и в Сицилия
Александра Богданска е секси и в Сицилия

Няма потребност да чакаме времето да стане по-топло

Те качиха няколко фотоси, на които са дружно, и задачата е този пост да събере най-малко 50 000 лайкове. Ако това се случи, Слави ще стане модел за един ден, Александра пък ще води една от неговите прословути ранглисти в YouTube. Двамата ще дарят и сума за благотворителна идея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР